Back to top

És l'hora del Parc de Nadal!

La primera tarda d'obertura ha rebut moltes famílies, a causa dels canvis en la política de preus.

Els dies de Parc de Nadal són dies marcats en vermell en els calendaris dels reusencs i les reusenques. A més, enguany i com a novetat, només paguen entrada els infants, que poden entrar amb dos acompanyants per cap, de manera gratuïta. Un canvi que ha provocat una gran afluència de gent en la primera tarda d'obertura, a firaReus.

Un cop més, l'oferta d'activitats del parc és molt àmplia: tallers, esports, manualitats, experiències sensorials... A més, en aquesta 43a edició, la ludoteca s'ha traslladat a la primera planta i això ha permès ubicar una zona jove, a una banda de l'espai interior, on s'ofereixen tallers de cuina, de DJ i de serigrafia, entre altres.

L'eix temàtic triat per a aquest 2023 ha estat 'les dones influencers'. D'aquesta manera, s'ha buscat destacar dones vinculades a diferents àmbits, que, d'una manera o altra, han fet aportacions a la història de la humanitat en general i de la ciutat de Reus, en particular.   

El Parc de Nadal obrirà portes fins al dijous 4 de gener, de 15 h a 21 h. El dia 31 de desembre romandrà tancat i el dia 1 de gener obrirà a les 16 h, una hora més tard.

Paraules clau:

Notícies relacionades