Partit boig per començar l'any

El Reus Deportiu La Fira ha hagut de suar de valent per guanyar al Lleida. Els roig-i-negres han superat als de la terra ferma per 7 gols a 6. El conjunt d'Enrico Mariotti s'ha topat amb un rival que li ha posat les coses difícils. Malgrat això, ha sumat una nova victòria que el situa, un cop acabada la primera volta, a la tercera posició amb 33 punts, 7 menys que el líder el Barça.

Tot i que Raül Marín ha fallat una falta directa només començar el partit, el Reus ha mossegat al Lleida des de l'inici. Àlex Rodríguez amb una canonada des de l'exterior de l'àrea ha fet pujar l'1 a 0 a l'electrònic. Poc després, Joan Salvat, que ha entrat en el 5 inicial del partit suplint a Albert Casanovas lesionat, ha posat el 2 a 0.

El tercer ha estat obra de Raül Marín des de gairebé el mig de la pista. Però quan tot sembla dat i beneït el Lleida ha reaccionat. Roc Llisa al minut 21 ha fet el 3 a 1. Raül Marín ha respòs signant el quart gol reusenc i Darío Giménez, abans del descans, ha posat el 4 a 2.

A la represa, intercanvi de cops constant. Joan Cañellas ha fet el 4 a 3. Marc Torra s'ha encarregat de tornar a ampliar l'avantatge però Borja López ha tornat ha retallar distàncies posant el 5 a 4. Matías Platero i Carles Trilla han fet augmentar el marcador fins al 6 a 5.

En aquest moment, el Lleida ha posat la por al cos al Reus. Carles Trilla ha marcat el 6 a 6 de penal. El Reus, amb 9 faltes, ha hagut de vigilar molt per no generar la falta directa i no ha estat fins al 45 quan Marc Torra ha marcat el definitiu 7 a 6.

Victòria treballada del Reus Deportiu La Fira. Els roig-i-negres són tercers amb 33 punts, a set del Líder el Barça i a 2 del Vic. El proper partit del Reus serà dissabte que ve a les 7 de la tarda contra el Dinan Quevert.