Back to top

Pellicer es disculpa pel comentari "inadequat" a les xarxes socials

La disculpa arriba després de dies de polèmica al municipi. El comentari va ser esborrat al cap d'unes hores d'estar penjat al seu perfil de Facebook. El Partit Popular de Cambrils ha demanat la seva dimissió.
Eduard Pellicer es disculpa pel comentari "inadequat" a les xarxes socials

"He esborrat la publicació perquè me n'he adonat que he fet servir una expressió inadequada. Demano disculpes a tothom que pugui haver-se sentit ofès". Aquest és el missatge de disculpa del regidor de Joventut, Transparència i Noves Tecnologies de l'Ajuntament de Cambrils, Eduard Pellicer.

La polèmica derivar d'un comentari anterior, penjat al mur del seu Facebook, en el qual donava la benvinguda als membres de la comunitat aragonesa dels municipis, dirigint-se a ells coma "Pumas"- un acrònim amb connotacions despectives-. El missatge es va publicar per setmana passada en plena setmana santa i va ser esborrat ràpidament d'aquesta xarxa social segons han explicat des del partit popular.

Per tot plegat, el seu portaveu, David Chatelain, n'ha demanat la dimissió. "No és només un comentari ofensiu cap a la comunitat aragonesa sinó que també té una repercussió en l'economia local. Per això, creiem que el regidor hauria de demanar excuses públicament i, evidentment, ha de dimitir perquè una persona que faci aquest tipus de comentari difícilment pot estar en política".

Des d'Esquerra Republicana han censurat el missatge de Pellicer, el qual han considerat "inadequat". Els republicans han mostrat el seu desacord a través d'un comunicat. No obstant, des del govern municipal no s'hi han pronunciat al respecte, malgrat que el PP ha demanat l'opinió dels socis de govern. En concret, de Mercè Dalmau, portaveu del PdeCat i de l'Ana López, del PSC.

Subscriu-te a la newsletter diària

Política de privacitat de dades