Back to top

Pendents d'un informe per pavimentar la riera d'Alforja

Cambrils compta amb tres rieres principals que travessen el terme municipal. Properament es començarà a pavimentar part de la d'Alforja per facilitar l'evacuació de les aigües pluvials. Es tracta d'un projecte amb un pressupost que supera els 48.000 euros i que està inclosa en el projecte que involucra al pont de la N-340.
Riera

Rebaixar la riera per construir una planxa de formigó per facilitar l'evacuació de les aigües pluvials. És l'objectiu de les obres d'adequació de la riera d'Alforja al seu pas per Cambrils, que està previst que comencin a l'octubre, segons els càlculs del consistori. Fonts de la regidoria d'Obra Pública apunten que queda pendent un informe que hauria de donar llum verda a l'inici dels treballs properament.

Es tracta d'uns treballs pressupostats durant l'anterior mandat amb un valor de 48.397 euros, IVA inclòs. Les obres s'espera que durin un mes de durada i que afectin a 400 metres quadrats de superfície. No és l'única feina que s'ha dut a terme en aquesta riera recentment. Les escales d'accés s'han instal·lat després d'anys de reivindicacions.

Pel que fa a la feina prevista a la llera de la riera, l'empresa Vials i Asfaltats independents 1714 SL serà l'encarregada de dur-la a terme.