Back to top

El Pla d'Autoprotecció de Port Aventura, caducat des del setembre

El PAU estaria homologat l'any 2019, però caducat des del mes de setembre. L'actualització del tràmit es troba en fase de revisió.

Un Pla d'Autoprotecció és un document que preveu, per a una determinada activitat o instal·lació, les emergències que es poden produir a conseqüència de llur pròpia activitat i les mesures de resposta davant de situacions de risc. I Port Aventura té el seu Pla d'Autoprotecció caducat. Així ho han publicat diversos mitjans citant a l'Agència Catalana de Notícies, qui explica que, tot i que el Pla està homologat l'any 2019, està caducat des del passat mes de setembre.

Fonts de Protecció Civil han assegurat a l'agència de notícies que el parc d'atraccions va presentar la documentació necessària per actualitzar el document, i ara el tràmit està en fase de revisió. També expliquen que tenir el PAU caducat és "una situació no òptima", però que a vegades aquesta situació és factible. De fet, subratllen que és millor tenir un PAU caducat que no tenir-ne. Les mateixes fonts han confirmat a l'agència de notícies que el nou document no ha patit massa canvis respecte al que està vigent des del 2019.

FOTOGRAFIA: Imatge d'arxiu de Port Aventura.

Paraules clau:

Notícies relacionades