Back to top

Primer cros del col•legi Maria Rosa Molas amb més de 300 participants

Èxit de participació en el primer Cros del col•legi Maria Rosa Molas. Han participat més 300 escolars i els organitzadors ja pensen en el de l'any vinent.
cros maria rosa molas

L'AMPA del col·legi Maria Rosa Molas s'ha bolcat en l'organització del primer cros de l'escola. Una primera edició que ha comptat amb més de 300 inscrits, complint així l'objectiu dels impulsors que han comptat amb l'ajuda del Consell Esportiu del Baix Camp. Després d'algunes corregudes per escalfar i diversos estiraments, les noies de la categoria juvenil han donat el tret de sortida a la cursa. Un esdeveniment que ha servit per "promoure l'atletisme i l'esport ja que tot és saludable i al mateix temps passar un dia en família", ha explicat Jonatán Ribé, membre de l'AMPA del col·legi Maria Rosa Molas.

"Ho important no és quedar primera, sinó arribar", ha dit Lucía Ruíz, una de les participants. Es tracta d'"una activitat que podem fer tothom, al mateix temps que és una competició", ha afegit una altra concursant, Ariadna Crespo. Un diumenge diferent al voltant del col·legi Maria Rosa Molas. Encara que alguns ja tenien la intenció de fer una bona marca, el més important és participar. Cèlia Salom ha apuntat que "vam decidir participar perquè és la primera vegada que es feia al col·legi".

La carrera ha comptat amb 15 categories, des dels més grans, els juvenils, fins als mini, els nens de P3. Alguns dels corredors ja preparaven la cursa des de setmanes enrere ja que provenien de clubs d'atletisme de la ciutat com el Reus Ploms. "Aquesta setmana hem estat preparant curses més llargues, no tan reduïdes", ha comentat Genís Esperó, atleta del Ploms, "hem fet diferents entrenaments i tècniques per córrer", ha afegit el seu company Arnau Pasqual.

Els organitzadors ja pensen en l'edició de l'any vinent, amb un objectiu principal: obrir-ho a tota la comunitat educativa de Reus. "La nostra intenció és que cada any continuï i que puguem fer que els altres col·legis participin i fer-ho més gran", ha subratllat Jonatán Ribé. El matí de diumenge ha acabat amb el repartiment de premis i una calçotada familiar ben merescuda al pati del mateix col·legi.

Paraules clau: