Back to top

El Priorat penja el cartell de complet aquest pont de la Puríssima

Allotjaments i restaurants tenen les reserves fetes des de fa setmanes i els canvis en el passaport COVID i l'increment de contagis al país no els espanta.

El Priorat compta penjar el cartell de complet durant els pròxims dies del pont de la Puríssima. Tant allotjaments com restaurants han notat un increment notable de les reserves per aquests dies i parlen de reserves fetes de fa setmanes. La incertesa sobre la nova variant de la COVID i els requeriments del certificat de vacunació per entrar en determinats espais, no els espanta. 

Turisme tranquil

El Pont de la Puríssima, al Camp de Tarragona, és sinònim d'interior. I aquí el Priorat, aquest 2021, assegura que penja el cartell de complet durant els pròxims dies. Segons diuen des de Priorat Enoturisme, les reserves per aquest cap de setmana i la setmana vinent han ocupat tot l'allotjament disponible i asseguren també que s'han fet per estades de temps més llargues. Roger Felip, president de l'associació, assegura que els associats de l'entitat li han traslladat molt bones vibracions. 
 
Segons Felip, "les reserves confirmen que la COVID ha ajudat a redescobrir l'interior de Catalunya" i que, la possibilitat de gaudir d'una estada pràcticament sense necessitat de creuar-se amb més gent o d'interactuar amb grans grups, beneficia comarques com el Priorat, que ja havien notat "un increment important de l'enoturisme durant els darrers anys" i que la pandèmia ha convertit en atractius per a les famílies del país.

Incertesa pel passaport COVID i la variant Omicron

Ara, amb la nova realitat de passaport COVID i amb una nova variant que s'escampa per Europa, al Priorat continuen defensant que la situació no els ha de perjudicar necessàriament. "El passaport COVID afecta a tothom per igual, així que no creiem que ens hagi de perjudicar especialment", diu Felip, que reitera també que "el fet que la gent pugui venir a passar uns dies a la natura ens ajuda perquè no som turisme de masses". 
 
L'increment de pisos turístics a la comarca durant els darrers anys no representa un problema per als establiments tradicionals. Des de Priorat Enoturisme, però, sí que diuen que es tracta d'un problema per a l'habitatge i la voluntat del territori en rejovenir la població. 

Paraules clau:

Notícies relacionades