Back to top

El PSC denuncia "deixadesa i brutícia" als parcs i àrees infantils de Reus

Asseguren que els reusencs i les reusenques "no es mereix trobar els parcs en aquestes condicions" després d'estar confinats tant de temps
Imatge d'un dels parcs infantils de la ciutat

Set dies després de l'obertura dels parcs infantils de la ciutat, els socialistes carreguen contra el govern municipal per l'estat "d'abandonament i les condicions poc higièniques en què es troben les zones de jocs per als més petits", ampliant aquesta queixa als parcs i a bona part dels carrers de la ciutat.

"La ciutat es troba en un estat de deixadesa"

El portaveu, Andreu Martín, explica que "la gent ha estat molt de temps confinada i, ara que pot sortir, no es pot trobar els parcs en aquestes condicions". També asseguren que la població "ha estat molt comprensiva durant l'estat d'alarma, però, a aquestes alçades, ja ningú no entén la deixadesa en què es troba instal•lada la ciutat"

El PSC denuncia el mal estat dels parcs de Reus
El PSC denuncia el mal estat dels parcs de Reus

Martín ha fet referència a les crítiques ciutadanes provinents, principalment, de les xarxes socials i per això reclama a l'alcalde que "s'intensifiqui la neteja i el manteniment que no s'ha fet durant el confinament, amb urgència". El socialista subratlla que l'actual govern "no escolta la ciutadania" i que la seva visió de la ciutat i la "suposada 'bona gestió' és fictícia i dista molt de la visió que tenen la majoria de reusencs i reusenques"

Incompliment de responsabilitats del consistori

La situació actual "no obeeix a l'incivisme dels ciutadans sinó que més aviat es tracta d'un incompliment de responsabilitats per part de l'Ajuntament, que té l'obligació de fer un bon manteniment i una neteja adequada als parcs, jardins i carrers de la ciutat". Martín ha reblat que "no pot ser que certes zones estiguin impol•lutes i altres en un estat que frega la insalubritat". El PSC demana a l'alcalde que "abandoni les lectures irreals de la seva gestió i respongui amb diligència les crítiques que li fa arribar la ciutadania"

Una teranyina en un dels parcs infantils de la ciutat
Una teranyina en un dels parcs infantils de la ciutat

 

Paraules clau:

Notícies relacionades