Back to top

El PSC se situa com a tercera força i estén la mà als pactes

El PSC ha aconseguit 6 regidors, dos més dels que va treure el 2015, després d'una de les patacades més importants que ha patit el partit de la plaça del Castell. El candidat socialista es converteix en una peça clau en les futures negociacions per conformar un govern.
El PSC se situa com la tercera força a Reus

El PSC es recupera després de la caiguda de votants del 2015. Aleshores van treure més de 5.300 vots. Aquest diumenge, 26 de maig, la llista encapçalada per Andreu Martín va treure 2.000 vots més. Un escenari que els permet situar-se com a tercera força més votada i convertir-se en un agent important de la política municipal.

Els socialistes poden intentar forçar una alternativa. De fet, ahir al vespre, Martín ja assegurava que estén la mà per formar un govern municipal. Ara bé, el líder socialista no va acabar de definir quina és la seva opció.

El 28 d'abril els socialistes van aconseguir un resultat espectaculars que augurava unes molt bones municipals. A les generals van aconseguir 12.000 vots i es van situar com a segona força per darrere d'Esquerra.


Resultats de les eleccions municipals a Reus:

26m


 

Paraules clau: