Back to top

El PSC s'oposa als pressupostos de Reus del 2020

El Partit dels Socialistes de Reus dirà no als pressupostos i les ordenances que es debatran en plenari aquest divendres. El PSC considera que l'augment de la taxes es deu a una mala gestió del govern dels darrers 8 anys i posa en dubte que aquest augment permeti millorar els serveis.
Andreu Martín, portaveu del PSC de Reus.

L'equip de govern de Reus aprovarà aquest divendres els pressupostos i les ordenances del 2020. El PSC ha sortit en roda de premsa per avançar la seva negativa a uns comptes que veuran com augmenten les taxes municipals. De fet, literalment, han considerat l'increment com 'un disbarat'. Han assegurat que s'hauria pogut evitar si el govern de Carles Pellicer hagués fet una millor gestió en els darrers anys.

Han defensat que l'increment de l'IPC no estaria justificat. Així mateix, han posat sobre la taula les inversions de 6,5 milions d'euros que s'aplicaran a través del Pla d'Acció Municipal, que encara no s'ha pogut presentar per la llei electoral. Unes inversions, que en bona part, destaquen que es duran a terme gràcies a préstecs de crèdit. El PSC ha lamentat que com a grup a l'oposició encara no tinguin informació referent als plans d'inversió del PAM. Una situació que han titllat de 'carta blanca' als pressupostos.

Paraules clau: