Back to top

El PSC vol cohesionar la cultura i apropar-la als ciutadans

Els PSC de Reus encara el tram final de campanya amb optimisme, i amb un programa electoral que, segons ressalta el candidat a l'alcaldia de la formació, Andreu Martín, s'allunya de les propostes faraòniques d'altres formacions, i que defineix com a realista. Després de l'acte central de campanya, avui ha desgranat les seves propostes en l'àmbit de la cultura.
psc sobre cultura

Treballar per recuperar la capitalitat cultural de Reus comptant amb la participació de tots els agents implicats. Aquesta és la màxima del PSC de Reus qui afirma que cal acabar amb la decadència que viu la cultura a la ciutat. El cap de llista del PSC, Andreu Martín, ha defensat que la cultura no ha de ser una suma d'iniciatives, sinó que necessita una planificació estratègica de projectes interconnectats. En aquesta línia, proposa recuperar el Centre d'Art Cal Massó com a punt de trobada entre artistes contemporanis, i apunta a una gestió municipal. Martín també proposa que hi hagi activitat cultural permanent als barris, i critica que el govern actual hagi donat l'esquena a diverses iniciatives en aquest sentit. També aposta per mesures que apropin la cultura i l'esport a tots els ciutadans, i defensa un replantejament en el format de Barraques. Tot plegat ho ha explicat dos dies després que la formació socialista hagi celebrat l'acte central de campanya, on Martín va dir que afronta els propers dies amb optimisme.

L'acte central va comptar amb l'actual vicesecretària del PSOE i portaveu al Congrés dels Diputats, Adriana Lastra, qui va afirmar que a Catalunya lluiten contra dos enemics, l'independentisme i l'abstenció. Després d'insistir en què els socialistes mai renunciaran a la convivència, al diàleg, i a resoldre els problemes reals de la gent, va demanar el vot pel cap de llista a Reus, Andreu Martín. L'acte es va dur a terme a l'exterior de la Sala New York de Reus, i va aplegar uns 200 afiliats i simpatitzants.