Back to top

El PSICURT arriba a Reus

El Festival de Curtmetratges sobre Salut Mental projectarà enguany 40 obres i compta per primera vegada amb el suport de l'Ajuntament de Reus per tal de sensibilitzar sobre la salut mental a la societat.

Del 8 al 10 d'octubre tindrà lloc la cinquena l'edició del Festival de Curtmetratges sobre Salut Mental, el Psicurt. El certamen està organitzat pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i l'Ajuntament de Tarragona, i enguany també amb el suport de l'Ajuntament de Reus. L'objectiu del festival és apropar a la ciutadania els diferents àmbits de la salut mental com la prevenció, la promoció i la intervenció a través del cinema.

Reus, nou escenari del PSICURT

En concret, a Reus, els dies 8 i 10 d'octubre es podran veure un total de 32 curtmetratges sobre salut mental al Teatre Bartrina de forma presencial, d'acord amb les mesures per la covid-19 recomanades per les autoritats sanitàries. És per això que l'entrada és gratuïta però caldrà reservar-la prèviament a través de la web del festival

fotografia institucional del festival Psicurt
Daniel Recasens (regidor de Cultura de Reus), Jaume Descarrega (coordinador del Psicurt) i Montserrat Vilella (regidora de Benestar Social)

El Psicurt forma part de la segona edició del Mes de la Salut Mental, un conjunt d'activitats programades a Reus amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental, que se celebra a tot el món el 10 d'octubre. Una programació que enguany se centra en els efectes de la pandèmia de la Covid sobre la salut mental de tothom.

Paraules clau:

Notícies relacionades