Back to top

A punt de començar les obres del Centre de Lectura

La primera fase d'obres d'ampliació del Centre de Lectura començaran la primera quinzena de setembre amb l'enderrocament de la casa número 12 del carrer de la Concepció. Els treballs previs a les obres s'han iniciat aquesta setmana amb l'elaboració de l'estudi de seguretat i salut i els estudis geotècnics.
Enderrocament

L'ampliació de les instal·lacions del Centre de Lectura són cada vegada més a prop. La primera fase del projecte ja està en marxa i s'estan realitzant els corresponents estudis de seguretat i salut i els estudis geotècnics. Un cop finalitzades les primeres accions, es donarà el tret de sortida a les obres d'enderrocament de la casa número 12 del carrer de la Concepció que es preveu que comencin a principis de setembre.

Unes obres molt necessàries per a l'entitat que han estat motivades per la gran afluència d'alumnes que ja superen la xifra dels 600. Per poder fer front al milió d'euros que costa aproximadament el projecte, el Centre de Lectura ha comptat amb les col·laboracions de l'Ajuntament de Reus i la Diputació de Tarragona que han aportat unes subvencions de 150.000 i 250.000 euros respectivament.

Un cop fet l'enderrocament de la casa, el Centre de Lectura iniciaria la segona fase d'obres. Aquesta té prevista la construcció del nou edifici que milloraria les condicions en què es troba actualment l'entitat.

Paraules clau: