Back to top

Punt final del Castellvell MusicFest

Un concert familiar, un concert a càrrec del jove Sasha Amoròs, dos concerts dedicats a la Integral de les Suites de Bach, i la Liverpool String Quartet van ser els concerts que es van celebrar l'últim cap de setmana del festival.

FOTOGRAFIA: Teresa Olivé

Castellvell va acomiadar la 4a edició del Castellvell MusicFest aquest diumenge. El dissabte va començar amb el concert familiar i pedagògic a càrrec del Hail String Quartet, format per quatre joves de Liverpool que van interpretar la "Simfonia dels Animals". El concert va estar amenitzat per la narradora Cristina Sevilla i va estar dirigit a petits i grans.

A les 9 del vespre del mateix dissabte, el violinista Sasha Amorós, sense faristol ni partitures, va oferir un espectacle ple de variades obres de la història de la música. El jove de Montblanc, va estar acompanyant del pianista Marc Torres i conjuntament, van interpretar obres destacades pròpies del violí i una col·lecció de danses espanyoles.

El polonès Rafael Jiezerski, va oferir dos concerts dedicats a la Integral de les Suites de Bach per a violoncel sol. Divendres, va ser el dia de la primera, la tercera i la cinquena part, i dissabte, es van interpretar la segona, la quarta i la sisena. Els dos concerts es van ubicar a l'església de Sant Vicenç de Castellvell del Camp i van formar part del nou format d'enguany: els "Cava Concerts", on el públic és convidat a una copa de cava.

Per donar l'adeu final, l'Església de Sant Vicenç, va acollir el concert de la Liverpool String Quartet i del viola convidat Paul Cortese que va complir les expectatives i va omplir l'espai escènic.

Paraules clau:

Notícies relacionades