Back to top

Quatre anys sense Ràdio Cambrils, i a l'espera

La seva reobertura era un dels punts forts de la campanya d'Esquerra Republicana però l'alcaldessa, Camí Mendoza, assegura que es mantenen a l'espera de la Generalitat. En una visita al magazín informatiu de Cambrils d'aquest casa, els extreballadors de l'ens municipal han assegurat que el projecte es podria recuperar si hi hagués voluntat.
L'instant en que Carme Serra desconnecta Ràdio Cambrils

Els extreballadors de Ràdio Cambrils segueixen creient en el projecte. Així ho han manifestat en una visita al programa setmanal de Cambrils d'aquesta casa, l'Avui Cambrils. Aquest gener ha fet quatre anys del tancament de l'ens municipal, juntament amb la televisió local.

La seva reobertura era una de les promeses electorals d'Esquerra Republicana però l'alcaldessa, Camí Mendoza, va assegurar a l'última sessió plenària de l'Ajuntament que es troben a l'espera d'enllestir un dels dos tràmits necessaris amb la Generalitat. En aquest sentit, des de l'equip de govern remarquen que no hi ha cap data concreta.

Els extreballadors, però, defensen que el municipi segueix tenint la necessitat d'un projecte radiofònic local i consideren que es tracta de voluntat política. "Sembla que d'intenció política n'hi ha. Possibilitats de crear-ne coses noves sempre hi han. Jo crec que hi hauria prou gent per treballar a la ràdio i al municipi es generen prou notícies", ha remarcat l'extreballadora de Ràdio Cambrils, Nuri Mariné.

Ràdio Cambrils va tancar l'any 2013, durant el govern de CiU, el PP i la PLIC. Aleshores, l'equip de govern va al·legar motius estrictament econòmics. Un argument que els extreballadors de l'ens no consideren com a vàlid perquè, segons afirmen, els costos de la ràdio són mínims.

Paraules clau: