Back to top

Quatre platges de Cambrils revaliden la bandera blava

Aquest distintiu reconeix la qualitat de les aigües i de la gestió mediambiental de les platges i des del municipi esperen que ajudi a atraure turistes.

La platja de la Llosa, la de Vilafortuny, la del Cavet i la del Regueral, totes elles situades a Cambrils, han tornat a ser distingides per la seva qualitat i els seus serveis. L'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor els ha atorgat la bandera blava un altre any consecutiu i el consistori cambrilenc té molt clar que han de continuar vetllant pel bon manteniment d'aquests espais.

Lluís Abella, regidor de Serveis Generals i Medi Ambient a l'Ajuntament de Cambrils, ha explicat que "sabem que per tenir aquestes banderes hem de tenir una qualitat excel•lent de l'aigua, tenir les millors instal•lacions i hem de curar la gestió mediambiental".
 

Una empenta per la temporada d'estiu

Cambrils és un dels municipis que més platges amb bandera blava té arreu del territori Català i aquest fet, sumat a la previsió de millora de la pandèmia, dóna esperances de cara a la temporada turística d'estiu, que segons explica Abella, "sembla que es veu la llum al final del túnel, de fet, ja es va notant moviment els caps de setmana i la gent té ganes de sortir".

platja cambrils


11 Platges amb bandera Blava al Baix Camp

El Baix Camp compta enguany amb un total d'11 platges amb bandera blava, com la platja Cristall a Mont-roig o la del torn Hospitalet de l'Infant.

Paraules clau:

Notícies relacionades