Back to top

Queixes veïnals al Parc del Lladoner

Els veïns de la zona residencial del Parc del Lladoner es queixen de la configuració de les instal•lacions del parc i les molèsties que pot ocasionar. Aquest té un camp de futbol amb tanques metàl•liques, les quals fan gran soroll quan la pilota impacta.
Queixes per la pista de futbol al Parc del Lladoner

La pista de futbol situada dins del parc del Lladoner, ha estat el motiu de diverses denúncies per part dels veïns. Aquesta està envoltada de tanques metàl·liques, les quals realitzen un fort soroll quan els joves estan jugant amb l'esfèrica. Els veïns asseguren que el soroll de la tanca supera els decibels permesos per l'Ajuntament, segons diuen les ordenances municipals. A més a més, també consideren important que es tanqui el perímetre del parc per tal de marcar un horari d'ús, i així garantir el descans nocturn dels veïns.    

L'any 2011 van registrar la primera queixa de manera presencial a l'Ajuntament, de la qual no van obtenir resposta. Tot i això han continuat presentant reclamacions a la web de queixes i suggeriments de l'Ajuntament, i han trucat diverses vegades a la guàrdia urbana. Durant la setmana vinent els veïns tornaran a presentar una queixa presencial amb la voluntat d'aconseguir una solució.

Paraules clau: