Back to top

Quinze parades dels Mercats de Reus vendran per Internet

Ho faran a través de la plataforma de venda online Ulabox, després de superar la prova pilot amb més de 500 comandes i 50.000 de facturació.

El projecte de supermercat online per les parades dels Mercats de Reus, Ulabox, s'ha consolidat amb èxit durant els sis mesos de prova pilot. Tot i que es va engegar en ple confinament, el servei de compra de productes de proximitat online ha aconseguit facturar fins a 50.000€ durant el període de prova. Segons David, Campoy, soci i director comercial de l'empresa Ulabox ha explicat que la intenció és "donar a conèixer el servei per poder ampliar el nombre de comerços de categories complementàries i que de cara a finals d'any el projecte estigui rodat".

15 parades dels Mercats de Reus

Ulabox ofereix productes de 15 paradistes dels mercats de Reus, com carnisseries, peixateries o fruiteries. Ara hi ha una parada del Mercat del Carrilet, Fruitacasa, i la resta són del Mercat Central: Xarcuteria K l'Anto, Polleria La Cantonada 108, Casa Borrull, Carnisseria Mestre Vilella, Carnisseria Antònia, Polleria Rosa Riba, Xarcuteria Àlex, Carnisseria Tremosa, Peixos Toni Ortiz, Daniel Salinas, Pesca Salada Vidal, Carnisseria Bigorra, Casa Pladevall i Fruites Martí Gisbert.

L'empresa té previst que en un futur es puguin afegir al projecte els serveis de supermercats i comerços de la ciutat. De fet, Ildefons Vidal, president de l'Associació de paradistes del Mercat Central, ha destacat l'oportunitat que ofereix Ulabox de comprar en diferents comerços realitzant una sola comanda i rebent-la a casa en l'horari desitjat pel client.

Repartiment a tot el Camp de Tarragona

Un dels reptes a partir d'ara és captar nous clients més enllà de Reus. L'àrea de repartiment permet rebre els productes frescos dels Mercats de Reus a bona part del Camp de Tarragona, amb lliurament a les ciutats de Reus i Tarragona i a diverses poblacions del Baix Camp, l'Alt Camp i el Tarragonès:

  • Lliurament diari: Reus, Tarragona, Almoster, Cambrils, Castellvell, La Canonja, La Selva del Camp, Montbrió del Camp, Riudoms, Salou i Vila-seca.
  • Lliurament un o dos dies a la setmana: L'Aleixar, Les Borges del Camp, Maspujols, Mont-roig del Camp, Vandellós i l'Hospitalet de l'Infant, Vilaplana, Vinyols i els Arcs, Valls, Alcover, Torredembarra, Perafort, El Morell i La Pobla de Mafumet.

Paraules clau:

Notícies relacionades