Back to top

Rècord de participació amb 320 corredores

Mont-roig del Camp ha celebrat la tercera edició de la cursa de la dona, una cursa solidària en favor de la lluita contra el càncer de mama. Ha estat un èxit de participació, ja que s'ha superat el límit de tres-centes inscripcions fixat per l'organització.
cursa de la dona a mont-roig

Nenes, noies i dones. Més de 300 corredores de totes les edats s'han sumat a la iniciativa que uneix esport i solidaritat. En cada inscripció a la cursa es destina un euro pel Grup Àgata de Barcelona, l'Associació Catalana de dones afectades de càncer de mama. Enguany, s'han superat totes les expectatives. Segons el president del Club Esportiu l'Areny, Anton Bernal, "és un èxit de participació. Mai havíem arribat a les 300 persones, i enguany hem hagut de tancar les inscripcions just a les 300 persones, però també tenim al darrera molta gent que s'ha inscrit, encara que no vol fer la cursa, per col·laborar-hi".

La cursa consta d'uns 5 quilòmetres en circuit urbà, un recorregut pensat perquè sigui assequible per a la gran majoria. Mentre algunes participants s'esforcen per arribar en els primers llocs, d'altres opten per fer cursa caminant; i és que el més important és participar-hi. La majoria de dones inscrites afirmen que han decidit participar-hi "perquè és per a una bona causa".

Una cinquantena de voluntaris han fet possible aquest esdeveniment que, més enllà de la competició, esdevé en una festa esportiva i solidària amb les dones com a protagonistes.

Paraules clau:

Notícies relacionades