Back to top

Recuperar el turisme britànic de la mà del Manchester City

Un acord entre la Costa Daurada i el Manchester City vol promocionar la marca territorial a Manchester a través del primer equip femení de futbol del club anglès

La Costa Daurada i el Manchester City han arribat a un acord perquè el territori es pugui promocionar a la ciutat britànica. L'objectiu és recuperar l'arribada de turistes del Regne Unit promocionant la Costa Daurada a Manchester a través del primer equip femení de futbol del Manchester City.

Promoció de la Costa Daurada a l'estadi anglès

El conveni s'ha firmat entre els Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona, Salou, Cambrils i Vila-seca, la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de Tarragona i el club mancunià. Aquest acord inclou la promoció de la Costa Daurada a les tanques LED perimetrals al voltant de l'estadi i la publicació del logotip a la sala de premsa durant les entrevistes en dia de partit de la Super League, la competició domèstica.
 
L'acord també inclou un stage del City a la Costa Daurada, una estada que està prevista que es realitzi del 25 al 29 d'abril a les instal·lacions del Futbol Salou Sports Center. El conveni de patrocini entre la Costa Daurada i el Manchester City tindrà una durada de dues temporades.

Paraules clau:

Notícies relacionades