Back to top

Recuperaran 34.000 euros del restaurant del Gaudí Centre

Una sentència del Jutjat de primera instància número 4 de Reus ha condemnat a El Racó de Port Vinyols, societat que va gestionar el restaurant del Gaudí Centre, a pagar més de 30.000 euros de factures pendents a l'Ajuntament. El deute correspon a rendes de lloguer d'un semestre de l'any 2013 que no es van abonar.
Restaurant Capsa Gaudí.

Nou capítol al voltant del restaurant de la Capsa Gaudí. Els jutjats de Reus han condemnat al grup que va gestionar l'establiment entre el 2007 i el 2013, El Racó de Port Vinyols, a pagar un deute pendent. Així ho ha avançat el Diari Més. La sentència judicial estableix que aquest grup haurà d'abonar prop de 35.000 euros de factures del lloguer pendents de pagar del 2013. De fet, a partir del gener del 2014, es va rescindir el contracte amb aquesta empresa.

La denúncia que va iniciar aquest procés judicial la va presentar Redessa, com a propietària dels drets d'explotació del restaurant, l'any 2015. En un primer moment, es va acordar que El Racó de Port Vinyols abonaria en diferents pagaments una xifra inicial de poc més de 48.000 euros. Però no es va completar aquesta aportació. A partir d'aleshores, Redessa va demanar l'import restant de més de 30.000 euros.

Després d'estar tancat durant un temps, el restaurant es va reinaugurar sota el nom de Capsa Gaudí Espai Gastronòmic. Una nova gestió que s'ha allargat fins aquest gener, quan els nous socis del grup de Casa Coder van decidir finalitzar l'activitat.

Paraules clau: