Back to top

El rei Carnestoltes Cagarrieres presidirà el ple d'avui de Cambrils

La comitiva del monarca de Carnaval de Cambrils arriba aquest vespre al municipi, a partir de les 19.30 h.
Nit d'artistes de Cambrils

Mentre que a Reus el rei Carnestoltes ja ha arribat, en el cas de Cambrils s'espera que la seva comitiva faci parada al plenari municipal avui a dos quarts de vuit del vespre. La sàtira serà la gran protagonista de la jornada, juntament amb la rauxa i la festa.

L'actor Fermí Fernández acompanyarà als membres de la Nit d'Artistes en aquesta sessió plenària que serà de tot menys habitual. En aquesta cita carnavalesca, la sala de plens de Cambrils es fa petita i és per aquest motiu que l'organització ha preparat més cadires per augmentar l'aforament d'aquest espai. D'altra banda, ahir al vespre es van repassar per última vegada els guions i textos de cada personatge. En l'assaig general també hi van ser presents els tècnics de so i d'imatge per comprovar que avui, tot surti sobre rodes. Les sorpreses i els riures estan assegurats.

Paralel·lament, la Nit d'Artistes de Cambrils ha organitzat altres actes del Carnaval del municipi, com la rua de dissabte, un espectacle infantil just acabar la rua i un concert a l'Ateneu Juvenil. L'endemà diumenge al matí es durà a terme una desfilada de disfresses al Carnaval infantil. 

Paraules clau:

Notícies relacionades