Back to top

Es reobre totalment el pàrquing Llibertat després dels treballs de repintat

A partir d’aquest dimecres, 8 d’agost, el pàrquing de la Llibertat torna a funcionar a ple rendiment després de la millora de la pintura que s’ha fet des de principis de juliol.
Pàrquing Llibertat

L’empresa municipal Reus Mobilitat i Serveis ha invertit prop de 39.000 euros en la reforma, que s’ha executat en tres fases i ha permès mantenir l’aparcament obert, restingint només l’accés a les places afectades en cada moment.

Els treballs de renovació de la pintura s’han concentrat en aquelles zones més desgastades per l’alt volum de vehicles que hi circula, com les rampes d’accés o els carrils laterals. Tot i que l’equipament s’ha mantingut obert mentre s’han executat els treballs, sí que ha estat necessari restringir l’accés a diverses zones amb una afectació d’un 25% de les places. Els treballs van començar la primera setmana de juliol i s’han fet durant l’estiu per minimitzar les molèsties als usuaris.

El pàrquing de la Llibertat té 20.000 m2 i capacitat per a 900 places. La primera fase es va inaugurar l’any 2000 i el 2006 es va ampliar fins a l’avinguda de Sant Jordi. És el més gran de la xarxa municipal i un dels que registra major ocupació: de gener a juny ha tingut més de 248.000 usuaris, això significa un increment del 5% respecte 2017.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Paraules clau:

Notícies relacionades