El Reus Deportiu d'hoquei, més a prop de la Final Four

El Reus Deportiu que s’ha vist aquest dissabte permet somiar. Organitzat en defensa i ambiciós en atacat. Queden encara 50 minuts però la motivació i l’espectacular partit que han protagonitzat els roig-i-negres fan que la Final Four es vegi més a prop.

Els homes de Domínguez sabien que guanyar al Palau era vital per anar a Lisboa amb garanties. L’afició també ho sabia. Tenir al campió d’Europa al davant no els ha acovardit i aviat li han començat a plantar cara. Jepi Selva ha obert el marcador al minut 4 amb un tir des de la frontal que Guillem Trabal no ha pogut aturar. Un minut després Costa ha vist la cartulina blava i ha deixat l’equip en inferioritat però Roger Molina, que ha estat encertadíssim durant tot l’encontre, ha aturat la falta directa. Tot i així, el porter roig-i.-negre no ha pogut evitar l’empat del Benfica que ha arribat al minut 7 de joc. Albert Casanovas i Joan Salvat s’han entès a la perfecció en aquesta jugada que ha suposat el 2 a 1. El capità del Reus també ha estat l’encarregat de transformar aquest penal i fer esclatar el Palau d’alegria. Però el rival es resistia i al minut 21 ha tornat a retallar distàncies. Xavi Costa ha estat perfecte en l’execució d’aquesta falta directa i ha donat el quart gol als Roig-i-negres. Amb el 4 a 2 s’ha arribat al descans.

A la segona part els dos equips han gaudit d’ocasions. Primer Xavi Rubio ha estat a punt de marcar i més tard Roger Molina ha evitat fins a dues vegades que el resultat variés a favor del Benfica. Costa ha tingut la més clara quan ha rematat al pal. Ha estat només un avís del que vindria, després li ha col.locat la bola a Jordi Adroher que l’ha enviat al fons de la xarxa, marcant el 5 a 2 definitiu.

Els d’Alejandro Domínguez han fet embogir a un Palau que ja espera el partit de tornada i que ha acomiadat a Guillem Trabal amb una gran ovació.