Back to top

El Reus Deportiu estarà al Campionat de Catalunya de grups Xou

El Campionat Territorial de Patinatge artístic s'ha disputat aquest cap de setmana al Reus Deportiu. Tots els equips tarragonins de grup Xou han participat en aquesta competició per classificar-se al Campionat de Catalunya d'aquesta modalitat. Reus acollirà aquesta cita esportiva al Pavelló Olímpic Municipal el proper mes de febrer.
El Reus Deportiu estara al Cam,pionat de Catalunya de grups Xou

El Grup Xou Júnior i el Xou Gran del Reus Deportiu s'han classificat pel Campionat de Catalunya d'aquesta modalitat de patinatge artístic. Pel que fa a la categoria Júnior, les reusenques han quedat primeres davant del Salou i l'Alcover, una posició ben merescuda donat que són les actuals campiones d'Europa. La fase territorial serveix a les roig-i-negres per estrenar les noves coreografies i fer una posada en escena per començar la temporada.

Xavi Lòpez és coreògraf dels grups Xou de patinatge artístic del Reus Deportiu i explica que "la veritat és que és molt difícil tornar-se a superar i crec que avui ho fan fet. Han sortit demostrant que són les actuals campiones d'Europa i que ho volen tornar a ser".

Pel que fa a el Grup Xou Gran, també van fer un bon paper la temporada passada on van quedar quartes al Campionat del Món després d'uns anys de parada. L'objectiu principal d'aquesta temporada per a les reusenques és el World Roller Games de Barcelona. El més gran esdeveniment que agrupa els millors del món en disciplines sobre rodes i que se celebrarà el pròxim mes de juliol a la capital catalana.

López ha afegit que "Aquesta crec que ha estat la bomba d'energia que amb aquest grup els ha fet treballar per aquest nova temporada. Les ganes d'anar al World Roller Games de Barcelona són moltes."

El Campionat de Catalunya d'aquesta modalitat de patinatge artístic se celebrarà el proper 16 i 17 de febrer al Pavelló Olímpic Municipal de Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades