Back to top

Reus estudiarà recórrer l'ordre de Fiscalia sobre la Guàrdia Urbana

Els serveis jurídics de Reus estudiaran recórrer l'ordre de Fiscalia que ordena a la Guàrdia Urbana actuar com una policia judicial. Així ho ha afirmat l'alcalde reusenc, Carles Pellicer, en l'acte de campanya pel sí al referèndum del PDeCat. Un acte en el qual hi ha participat l'expresident de la Generalitat, Artur Mas.
PDeCat

L'ordre de Fiscalia perquè la Guàrdia Urbana actuï com a policia judicial no ha agradat a Reus. L'alcalde Carles Pellicer ha anunciat que els serveis jurídics es troben en tràmits per recórrer l'ordre, per tal que la fiscalia reconsideri l'acció i deixi d'instrumentalitzar el cos de seguretat. Ho ha dit en l'acte celebrat a Santa Llúcia pel PDeCat a favor del sí al referèndum de l'1 d'octubre, en el qual també hi ha participat l'expresident de la Generalitat Artur Mas. Pellicer ha afegit que vol que "els 150 agents de la Guàrdia Urbana de Reus vetllin per la ciutadania les 24 hores i no pas dedicant-se a altres coses". 

Tot plegat porta cua. Des de la formació de la CUP de Reus, denuncien que la Guàrdia Urbana s'està extralimitant en les seves funcions, després que diumenge identifiquessin a membres del Bou perquè duien cartells sobre el referèndum enganxats a l'element. Hores més tard, l'escena es va repetir en l'encartellada de la CUP. Aquesta nit, la formació anticapitalista ha organitzat una empaperada de cartells a partir de les onze a la plaça del Prim.

Paraules clau:

Notícies relacionades