Back to top

El Reus FCR debutarà a casa contra el filial de l'AE Prat

La Federació Catalana de Futbol ha publicat el calendari de la Primera Catalana. El Prat B a l'Estadi i el Santboià fora de casa, seran els primers rivals dels roigs-i-negres.

El filial de l'Associació Esportiva Prat serà el primer rival del Reus Futbol Club Reddis a la Primera Catalana, el 2 d'octubre a l'Estadi Municipal. Aquest serà el tret de sortida d'una temporada il·lusionant en què l'equip dirigit per Marc Carrasco voldrà aspirar a ser un habitual de la part alta de la classificació, amb el somni d'aconseguir l'ascens a la Tercera Federació o, com a mínim, classificar-se per jugar la Superlliga Catalana el curs vinent.

De CF Reddis a Reus FCR

La Federació Catalana de Futbol va publicar el calendari amb el nom de CF Reddis. Tal com han explicat fonts del club a Canal Reus, el motiu és ben senzill: els papers per canviar el nom estan presentats al registre d'entitats esportives de la Generalitat de Catalunya, i un cop siguin validats, l'entitat podrà tramitar el canvi de nom a la Federació. Ja se sap que l'administració mai no és ràpida i, per aquest motiu, encara apareix l'antic nom de l'equip. 

Paraules clau:

Notícies relacionades