Back to top

El Reus FCR frega els 800 socis en el debut a Tercera

La campanya d'abonaments del Reus està funcionant amb escreix. El club roig-i-negre s'està aproximant als 800 socis en el debut de l'equip de Marc Carrasco a la Tercera Federació.

El debut del Reus al futbol estatal ha comptat amb la presència de més de 1.100 espectadors a l'Estadi Municipal. Uns grans registres (dels més elevats del grup) que consoliden el creixement del projecte nascut ara fa dos anys i la bona relació entre l'equip i l'afició. Uns números que s'expliquen, sobretot, gràcies als gairebé 800 abonats que ha aconseguit el club fins avui. Unes xifres importants, però que des del club volen incrementar i arribar al miler d'abonats. Cal recordar que els abonaments encara es poden fer de manera presencial fins a final de mes

Ressembra de l'Estadi

D'altra banda, a partir del 26 de setembre s'iniciarà una nova ressembra de la gespa de l'Estadi. Aquesta situació provocarà que el Reus-Pobla del 8 d'octubre s'intercanviï d'ordre i es disputi al Tarragonès. D'aquesta manera, els de Marc Carrasco enllaçaran tres desplaçaments consecutius: Peralada, Pobla i Grama. El retorn dels roigs-i-negres a l'Estadi està previst pel 22 d'octubre contra la Muntanyesa.

Una situació que, lògicament, també afecta la Fundació Futbol Base Reus. En el seu cas, però, les de Marc Mestres disputaran el partit contra el Levante las Planas B a l'Annex i, per tant, no enllaçaran tres partits consecutius com a visitants. 

FOTOGRAFIA: Andrés Romero

Paraules clau:

Notícies relacionades