Back to top

Reus inicia la temporada de bany

Immersos en l'estiu, Reus inicia la temporada de bany amb l'obertura de les piscines municipals. La forta xafogor d'aquesta temporada, converteix les piscines en un dels indrets més ideals per les famílies per combatre els mesos més calorosos de l'any.
Banyistes a la piscina municipal del parc dels Capellans

Les altes temperatures fan que l'afluència a les piscines municipals del parc dels Capellans vagi en augment i que es converteixin en un dels principals refugis de la calor, fins i tot per davant de la platja.

Sonia León, usuària de les piscines municipals, assegura que prefereix aquestes instal·lacions reusenques, ja que actualment a les platges hi ha molta gent i es força complicat aparcar-hi.

La tranquil·litat d’un recinte tancat i vigilat és una de les principals raons dels banyistes a l’hora de triar les piscines. Sobretot per al turisme familiar, la gran aposta de l'equipament reusenc.

Pedro García, usuària habitual de les instal·lacions, afirma que a la tarda hi ha més afluència de gent, el matí bàsicament els usuaris són gent gran, acompanyats dels seus respectius néts.

Per tal d’assegurar una bona convivència i evitar accidents, les normes i la vigilància són una peça clau. L’equip de socorristes està present durant tota la jornada, tot i així, des del recinte alerten de la necessitat de ser prudents i de parar atenció als més petits.

Dídac Blanc, coordinador dels socorristes de les piscines municipals de Reus, remarca la importància que els pares vigilin els seus fills i estiguin amb ells, ja que d'aquesta manera es poden evitar molts dels accidents.

La dinovena temporada de les instal·lacions s'allargarà fins a l'1 de setembre i permetrà a les famílies i els amics refrescar-se amb els mateixos preus i descomptes aplicats l'any anterior.

Paraules clau: