Back to top

Reus millora el paviment de sis carrers

Reus torna a posar en marxa el Pla d'Asfalt 2019 amb la millora del paviment de sis carrers de la ciutat. L'execució del pla continua a l'avinguda de Pere el Cerimoniós i seguirà al carrer de Josep Maria Prous i Vila, a les rieres de Miró i d'Aragó i a l'avinguda de Sant Jordi.
Pla d'asfaltat 2019

Després d'uns mesos de pausa, l'Ajuntament de Reus reprèn les obres del Pla d'Asfalt 2019 que es van iniciar al maig d'aquest any. Els primers treballs del projecte s'estan fent a l'avinguda de Pere el Cerimoniós, al tram entre l'avinguda de la Salle i el carrer de Miami. Uns treballs que estan previstos que durin fins al setembre amb l'asfaltat del carrer de Josep Maria Prous i Vila, les rieres de Miró i d'Aragó i l'avinguda de Sant Jordi. El consistori assegura que el paviment d'aquestes zones de la ciutat presenten un mal estat per a la seguretat ciutadana.

Els treballs, adjudicats a l'empresa Tecnologia de Firmes, són de fressat, asfalt i pintura, i compten amb una inversió total de 350.000 euros aproximadament. Les obres volen millorar el manteniment dels carrers de la ciutat per posar-los al dia i garantir la seguretat del trànsit. Unes millores que un cop acabades la primera fase, seguiran a l'avinguda Sant Bernat Calbó.

Paraules clau: