El Reus no aixeca el cap

El CF Reus Deportiu ha perdut per 0 a 3 a casa del cuer del grup 3 de la Segona Divisió B, el Prat. D’aquesta manera els homes d’Emili Vicente acumulen quatre derrotes consecutives i no saben el que és guanyar en aquest 2014. El CF Reus Deportiu ha perdut per un contundent 0 a 3 a camp del cuer del Grup 3 de la Segona Divisió B, l’Associació Esportiva Prat. El Prat no havia conseguit una victòria en tota la temporada des de la jornada 3, dia en que precisament va guanyar als roig-i-negres al l’Estadi Municipal de Reus. L’equip potablava ha sortit pressionant molt amunt i ha gaudit de bones ocasions per foredar la porteria d’Àngel Blasco. I el primer gol no ha trigal en arribar. Al minut 16, una jugada d’estratègia executada la perfecció pel Prat ha donat ha posat l’1 a 0 al marcador, gràcies a un cop de cap de Ruben al rematar un córner. Amb el gol, els del Baix Llobregat han mantingut la intensitat en el seu joc i Kante ha estat a punt d’augmentar el marcador, però el porter Blasco ha fet una gran aturada, enviant la pilota a córner. Els pratencs també ho han intentat des de fora de l’àrea però no han trobat porteria. Al 27, jugada per la polèmica. El Reus ha reclamat penal en una jugada molt rigorosa al mig de l’àrea. Masqué entra en zona de perill després d’avançar-se la pilota amb el cap quan un defensa del Prat sembla tocar-lo. Però l’àrbitre ha interpretat que el jugador reusenc s’ha llençat al notar el mínim contacte. Decisió que ha semblat no entendre Masqué, qui ha vist la targeta groga ja que el col•legiat ha interpretat que el futbolista s’ha llençat. Jugada decisiva, ja que del possible empat, tan sols dos minuts després s’ha passat al 2 a 0, obra d’Ignacio. El futbolista potablava ha aprofitat el rebot del porter Blasco després d’un xut de Larios, i ha augmentat distàncies pels locals. A la represa, el ritme del partit ha baixat i al minut 78, Fran Bea ha estat a punt de fer el tercer. Finalment, Ignacio ha arrodonit la golejada al minu 80, sentenciant un partit en el que el Reus ha disposat d’alguna ocasió clara als últims minuts, com aquesta, molt clara per Quesada, qui ha fallat a pocs metres de la línia de gol per arrodonir un matí per oblidar per part del Reus. El CF Reus Deportiu acumula així quatre derrotes consecutives, una ratxa negativa que supera a la d’inici d’aquesta campanya. Els homes d’Emili Vicente segueixen sense conèixer la victòria en aquest 2014, i es col•loquen ara en onzena posició, a 9 punts ja de la zona de Play Off d’ascens.