El Reus no perd pistonada

El Reus Deportiu La Fira ha guanyat al Voltregà per 2 gols a 0 i en un duel molt igualat entre reusencs i osonencs. Els roig-i-negres han aprofitat l'ensopegada del Vic a casa contra el Lleida per situar-se a la segona posició de l'hoquei lliga.
Celebració gol Reus Voltregà

Duel molt equilibrat entre el Reus Deportiu La Fira i el Voltregà. Els roig-i-negres han hagut de treballar de valent per emportar-se el partit. En el primer temps els dos conjunts han anat a veure-les a venir, amb molt de respecte. No ha estat fins al minut 13 quan Matías Platero ha aprofitat una bola morta dins l'àrea, després d'un llançament llunyà d'Àlex Rodríguez, per marcar l'1 a 0. Poc després, Pedro Henriques ha salvat l'empat després d'aturar un penal a Gerard Teixidó.

A la represa el guió ha continuat igual. Els Reus dominant el partit però el Voltregà amb moltes opcions de marcar. Les dues defenses han estat un cadenat i només al final s'ha obert una escletxa a favor del Reus. A tan sols set segons pel final Raül Marín ha aprofitat que els osonencs estaven bolcats a l'atac per fer el segon i definitiu gol de la nit. "Crec que avui l'equip ha fet un pas endavant defensivament parlant. Era molt important. Són equips que es tanquen al darrere i busquen el contraatac. Era adaptar-se a un altre estil de joc", ha explicat Enrico Mariotti en roda de premsa.

Amb aquesta victòria el Reus Deportiu La Fira es situa segon a la classificació després de l'ensopegada del Vic a casa contra el Lleida. "La segona volta acaba de començar, això serà llarg. Poden passar moltes coses, hem de pensar en nosaltres mateixos sense fixar-nos en les altres pistes", ha comentat el tècnic italià. Els roig-i-negres tenen a set punts el líder, el Barça, i la setmana que ve visiten la pista del Caldes.