Back to top

Reus en obres a dos mesos de les eleccions

Un estol d'intervencions esquitxen la ciutat. Algunes han d'enllestir-se amb urgència. D'altres podran esperar. Però és evident que el calendari electoral explica, en bona part, el reguitzell d'obres a la ciutat.
Reus en obres a dos mesos de les eleccions

Les presentacions de les llistes de cara a les eleccions municipals del mes de maig topen amb un Reus en obres. Els carrers segueixen posant-se a punt en els darrers mesos de mandat i acabant obres endarrerides. És el cas, per exemple, del carrer de la Victòria, que segueix tancat. Ara bé, la mirada es manté posada en la remodelació de la plaça de la Sang, que s'ha d'enllestir abans de Setmana Santa. "Ens han promès que de cara a les Tres Gràcies estarà llest, i nosaltres esperem que sigui així", explica Onofre Campayo, de Cal Nofre.

Amb tot això, altres intervencions tot just acaben de començar, com és el cas dels treballs al passeig de Misericòrdia. Pel que fa a les obres del barri del Carme, continua l'enderroc de pisos buits per a la futura construcció d'habitatges de protecció oficial. Ara, els seus veïns demanen un pas endavant: portar a plenari el pla d'obres i els terrenys a subhasta pública. "Proposem crear una taula de treball entre els veïns i l'Ajuntament i tirar endavant el pla d'obres portant-lo al ple", explica el president de l'AAVV L'Harmonia del Carme, Josep Machado.

A tot això cal afegir-hi petites intervencions als carrers, com remodelacions de voreres a la zona del carrer de la Sardana. Tot això a tot just dos mesos de les eleccions municipals.

Paraules clau: