Back to top

Reus Ocult presenta nous espais amagats de la ciutat

La quarta edició del Reus Ocult arriba aquest cap de setmana amb nous espais amagats de la ciutat. La Xemeneia del Molí de la Vila i el Dipòsit d'aigua de l'institut Pere Mata seran alguns dels nous espais que el públic reusenc podrà visitar. Enguany, com a novetat, l'activitat incorpora la ruta de portes que es combinarà amb els tallers per infants i les rutes en bicicleta.
Reus Ocult 2018

El Cementiri General de Reus, el Mas Pintat i el refugi del Mercadal seran alguns dels espais que aquesta quarta edició del Reus Ocult descobrirà als visitants. Una jornada que es durà a terme aquest cap de setmana i que posarà a disposició del públic visites guiades gratuïtes amb l'objectiu de mostrar aquests llocs amagats de la ciutat.

"Aquesta selecció respon a una voluntat de buscar espais nous per no repetir-los i  donar-los a conèixer a la gent de Reus", explica el President de l'Associació Espais Ocults, Àlex Briñón.

Aquesta nova edició mantindrà les mateixes activitats que l'any passat. Els tallers per infants "Petits Exploradors" donarà un toc més atractiu als espais ocults pel públic més menut. Així també, per segona vegada, l'Associació BiciCamp permetrà conèixer aquests espais a través de la bicicleta.

A diferència de l'anterior edició, Reus Ocult comptarà amb l'activitat 'T'importa? T'acompanyo'. Una novetat que mostrarà als visitants les portes amagades d'aquests espais.

"L'objectiu és posar el focus en un seguit de portes que normalment, no estan a la vista de les persones però que aquell dia s'obriran", comenta el representant de l'Associació Espais Ocults, Eliseu Bàrcena.

L'any passat, l'activitat va arribar a les 8000 visites. De cara a aquesta propera edició, l'Associació espera que el nombre de visitants augmenti, de la mateixa manera que els seus voluntaris. Aproximadament, aquesta quarta edició comptarà amb més de 100 voluntaris.

Paraules clau: