Back to top

Reus Promoció reuneix la primera Taula de Restauració de la ciutat

Diversos establiments de restauració reusencs i representants d'entitats relacionades amb la promoció d'esdeveniments gastronòmics han participat en la primera Taula de Restauració de la ciutat.
Taula de Restauració

Una trobada organitzada per l'Agència Reus Promoció que ha servit per manifestar els interessos i projectes del sector.

La reunió és oberta i pot ser canviant en el temps però té un clar objectiu en comú: posicionar la ciutat com a destinació gastronòmica i crear activitats que remarquin els productes gastronòmics de proximitat com el vermut de Reus, l'avellana i l'oli de Siurana. Està previst que la taula de treball es reuneixi periòdicament.

Un model més segmentat

La regidora de Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles, afirma que la intenció és explicar fora del nostre entorn 'qui som i quins són els nostres avantatges competitius'. Un model que treballa en una línia cada vegada més segmentada i molt enfocat al públic al qual s'adreça.

Paraules clau:

Notícies relacionades