El Reus sap patir i s’emporta els tres punts d’Alcobendas

Novè triomf en deu partits del Reus, que continua allargant la bona dinàmica en l’OK Lliga.

Cada partit comença a ser una final, amb tots els equips lluitant per assolir els seus objectius. L’Alcobendas vol evitar el descens, i ha començat el duel buscant tres punts clau per la salvació. Al minut set de partit el Reus s’ha trobat amb un resultat advers (2-0), gràcies a dos gols locals, firmats per Marcos López i Jordi Gabarra.

Els de Jordi Garcia s’han recuperat de l’ensurt inicial, i poc després, en qüestió de vint segons, Sergi Aragonès i David Gelmà han situat l’empat en el marcador (2-2). Abans del descans, Joan Salvat ha posat els roigs-i-negres per davant (2-3).

L’Alcobendas es reenganxa

Semblava que el Reus sentenciava el partit al marcar el quart, obra de Raül Marín (2-4), però els locals no han donat el seu braç a tòrcer. Miguel López i César Candanedo han posat la por al cos del Reus situant, de nou, l’empat (4-4). Quan faltaven dos minuts i mig pel final, Marc Julià ha donat els tres punts al Reus, que allarga una setmana més el bon estat de forma.

Amb aquesta victòria els de Jordi Garcia sumen nou triomfs en els darrers deu enfrontaments, uns números que els situen en una momentània tercera plaça de l’OK Lliga amb 41 punts. La setmana vinent el Reus rebrà la visita del Noia, amb el tercer lloc en joc.