Back to top

Reus viu la primera Mostra de Maig de cervesa artesana

La cervesa serà la protagonista de la MOMA 2019, la primera Mostra de Maig de la Cervesa Artesana de Reus que tindrà lloc el proper dissabte. Una dotzena de productors oferiran les seves creacions a la plaça Evarist Fàbregas al Pallol, en una jornada plena d'activitats culturals.
Mostra de Maig de cervesa artesana

Darrere del nom MOMA 2019, s'amaga la primera Mostra de Maig de la Cervesa Artesana de Reus que la ciutat acollirà el proper dissabte. Una iniciativa impulsada per l'Associació de Cervesers del Baix Camp amb l'objectiu de promocionar un producte consolidat i en continu creixement al mercat. La Plaça Evarist Fàbregas al Pallol serà l'escenari on dotze productors de cervesa artesanal oferiran els seus productes a tothom  que s'hi acosti. La mostra anirà acompanyada de diverses activitats culturals que amenitzaran la jornada.

El president de l'Associació de Cervesers del Baix Camp, Jaume Margalló, explica que a les dues del migdia hi haurà una fideuà popular a càrrec del Casal Despertaferro. A les sis de la tarda, el Casal de Joves portarà els bucs al carrer i  la jornada finalitzarà amb el Bou de Reus que dansarà pels carrers pròxims al Pallol. 

La mostra comptarà amb parades de formatges i merchandising, a més d'una food track que oferirà menjar especialitzat fet amb cervesa artesana, donant-li així un valor gastronòmic i no només de consum massiu. La MOMA 2019 encara amb il·lusió aquesta primera edició que vol apropar als visitants els productes de proximitat i de la terra, i consolidar la mostra com un esdeveniment anual.

Paraules clau: