Back to top

Reus vol reduir l'escletxa digital als seus barris

La campanya "jo sumo pel meu barri" aportarà assessorament digital per a poder realitzar tràmits en línia en vuit punts estratègics de la ciutat.

La Regidoria de relacions cíviques de l'Ajuntament de Reus impulsa una nova acció per tal de millorar la qualitat de vida als barris i intentar reduir l'escletxa digital que la pandèmia ha augmentat. Aquesta iniciativa pretén digitalitzar 8 punts estratègics de la ciutat que es troben apartats dels equipaments municipals com ara biblioteques o centres cívics. Els vuit punts d'atenció digital són els barris del Carrilet, la Pastoreta, el Barri Fortuny, Sol i vista/Pelayo, Monestirs, Montserrat, Prim/Sardana i Niloga/Carrer Ample. 

La ciutadania hi podrà trobar ordinadors, tauletes i impressores per a poder realitzar tràmits en línia així com voluntaris de les associacions veïnals que els proporcionaran el suport necessari per a aprendre a utilitzar els equipaments i el seu funcionament. 

Digitalització dels barris

Aquesta iniciativa neix arran de la pandèmia, de la necessitat de reduir la interacció social i per empoderar els barris i conscienciar-los de la importància de l'ús d'Internet. La fundació Reale ha aportat 35.000 euros per assolir aquest canvi de paradigma en els barris de la ciutat.

Paraules clau:

Notícies relacionades