Back to top

Riudoms planta cara al càncer amb la recollida selectiva de residus

L'Ajuntament de Riudoms ha engegat una nova campanya per fomentar la recollida selectiva de residus amb l'objectiu de destinar els beneficis del reciclatge a la investigació i la prevenció del càncer.

"Ara, a Riudoms amb la bona brossa plantem cara al càncer", és la nova campanya que l'Ajuntament riudomenc ha engegat per tal de fomentar el reciclatge amb valor social.

La recollida selectiva al municipi durant l'any 2019 va ser d'un 37% i l'objectiu per enguany és augmentar-la fins al 51%, ja que els residus reciclables que es llencen correctament els contenidors de recollida selectiva tenen valor econòmic perquè són matèries primeres.

En aquest sentit, l'alcalde de Riudoms, Sergi Pedret, assegura que "volem invertir els ingressos econòmics que s'obtenen del reciclatge de residus en accions socials", i si es compleix l'objectiu, podrien obtenir fins 20.000 €, per millorar l'atenció dels afectats per càncer i les seves famílies.

Implicar a la ciutadania

recollida selectiva riudoms

Per tal de fomentar la recollida selectiva, i així extreure'n més beneficis, des del consistori han repartit entre la ciutadania cubells de matèria orgànica i bosses de reciclatge. També s'han canviat els contenidors del municipi i s'ajudarà als comerços a separar correctament els residus.

Els beneficis que s'extreguin d'aquesta campanya aniran destinats a diferents associacions i entitats del territori com La lliga contra el càncer, Em dónes força i l'Hospital Sant Joan de Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades