Back to top

Roba Estesa, Gertrudis i Brams, destacats de Barraques

Gertrudis, Roba Estesa i Brams, són algunes de les formacions que participaran enguany a les Barraques de Reus, un esdeveniment que omplirà de música i entitats el Parc de la Festa durant quatre dies, del 20 al 23 de juny. Entre les baixes del cartell inicial, hi ha el raper Valtonyc.
música st. joan

Roba estesa, el dijous 21 de juny, Gertrudis, Sense Sal i Seguirem, l'endemà divendres, i Brams o Pepet i Marieta, el dissabte, són alguns dels grups destacats que participaran enguany a les Barraques de Reus. Així s'ha donat a conèixer en un Vermut musical al Pallol. D'altra banda, i amb l'objectiu de donar-li un caire més familiar, Barraques també ha programat activitats i xerrades. Segons el president de la Coordinadora de Les Barraques, Antoni Bergadà, "hem intentat que les Barraques no siguin només una festa nocturna a la que estem acostumats, sinó obrir més al públic, que sigui més format xerrada, més format familiar. A continuació de les xerrades tindrem la Banda Xiula, que és una banda infantil, que és un grup que ens ha proporcionat l'Ajuntament a través del Reus 2018 Ciutat de la Música. A continuació tenim una petita baixa que és l'amic Valtonyc, que suposem que no hi podrà ser".

Els grups que ha programat l'Ajuntament sota el segell de Reus Ciutat de la Música, han estat la Banda Xiula, Gertrudis i Sense Sal. Pel que fa a Valtonyc, des de la coordinadora diuen que s'està estudiant què s'hi farà en el seu lloc, però afirmen que han volgut mantenir el seu nom per no callar davant la situació de condemna que viu el raper.

El primer dia de Barraques no hi haurà concerts, sinó que seran les pròpies entitats les que decidiran quina música volen escoltar. I el dijous, l'actuació de Roba Estesa es complementarà amb els grups finalistes del concurs Reussona. Altres grups que actuaran el darrer dia de Barraques són els emergents Vivèrrids i Albercocks.

Notícies relacionades