Back to top

Rock dirigit per a joves músics

Músics joves, rock i els bucs d'assaig de Reus s'han aliat per dinamitzar el talent jove i les iniciatives musicals en un taller de rock gratuït que es fa aquest mes de març.

Unes inquietuds musicals similars han unit prop de vint joves, d'entre 12 i 25 anys, al taller de rock que s'organitza aquests dies al Casal de Joves la Palma, de Reus. Una iniciativa que es duu a terme per primera vegada i que, de forma gratuïta, busca relacionar els joves músics perquè toquin en grup amb l'objectiu final de fer un concert a l'aire lliure. 

Serà el dissabte 2 d'abril quan, en un concert a una plaça de Reus, encara per concretar, els participants al taller tocaran públicament el repertori que s'han preparat: diverses peces de rock que s'han convertit en clàssics. Des de l'organització ja preveuen nous tallers similars, però ampliant les franges d'edat dels participants.

Dinamitzar iniciatives entre els joves musics

La iniciativa, encapçalada per tres professors, busca que, més enllà del taller, els joves comencin a experimentar entre ells, guanyin autonomia i avancin en altres projectes musicals. A la vegada, es vol donar un impuls a l'ús del bucs d'assaig, que pel fet d'estar ubicats en un soterrani insonoritzat, fa que sovint quedin invisibilitzats.

Paraules clau:

Notícies relacionades