Back to top

Rosario, cap de cartell del primer cap de setmana del FIMC

També han passat per l'escenari del Parc del Pinaret, aquests dies, els Gipsy King by André Reyes i Els Amics de les Arts.

Els Gipsy Kings by André Reyes han estat els protagonistes de la primera nit de concerts al Parc del Pinaret de Cambrils. Abans, però, el públic ha pogut gaudir d'un tast musical al village del festival. Una proposta que combina música i gastronomia, com a prèvia al concert de cada nit.
 
"A tu vera" ha estat el tema triat pels artistes per encetar la 48a edició del festival. Una elecció que ha anat seguida de hits musicals de la formació, com ara "Djobi Djoba", "A mi manera" o "Bamboleo". Tots ells han fet cantar i ballar un públic que s'ha mostrat completament entregat.

Rosario i Els Amics de les Arts, primer cap de setmana del FIMC

Rosario Flores, la protagonista d'aquest diumenge al Festival de Música de Cambrils, ha sabut posar-se de seguida el públic a la butxaca. Ha començat l'actuació amb la cançó del seu últim àlbum "Te lo digo todo", i ha repassat un repertori variat amb èxits com "No dudaría" o "Marcha". Amb el seu estil únic, i acompanyada d'una desena de músics, ha desplegat tot el seu art davant un públic que s'ha entregat a l'estil rumber i al flamenc modern de l'artista i compositora espanyola.
 
I la nit de dissabte van ser Els Amics de les Arts els qui van oferir un concert carregat d'energia i complicitat amb els seus seguidors. L'actuació del grup, que combina l'estil folk-pop amb pinzellades de música electrònica, va arrencar amb el tema "Allà on volia", del darrer disc, i van anar repassant cançons de la seva trajectòria amb hits tan coneguts com "Jean-Luc" o "L'home que treballa fent de gos".

El festival continuarà fins el proper diumenge, 6 d'agost, i inclourà actuacions d'artistes tan coneguts com el violinista Ara Malikian, els Stay Homas i la icònica Luz Casal.

Paraules clau:

Notícies relacionades