Back to top

Roseta Mauri, protagonista de la 23a 'Fem Coral'

Una activitat promoguda i organitzada per la Regidoria d'Ensenyament de l'Ajuntament de Reus que enguany ha estat dedicat a la ballarina Roseta Mauri.
Roseta Mauri a Fem Coral 2019

Més de mil nens i nenes han participat enguany a la 'Fem Coral'. Una 23a edició que ha aplegat un total de 24 escoles de Reus i el Baix Camp, les quals han interpretat una cantata dedicada a la ballarina Roseta Mauri. Una actuació sota el nom 'Viatge a la dansa' en què a través de 8 peces musicals s'ha fet un petit repàs dels moments més importants de la vida de la ballarina reusenca, segons el seu compositor, Martí Carreras. 

Unes veus, que en alguns moments, també han anat acompanyades del cos, gràcies a l'actuació de les alumnes de l'Escola de Dansa Artis, l'Escola de Dansa del Centre de Lectura i l'Escola de Dansa Núria Díez. Una actuació musical que ha estat dirigida per Antoni Colom, i que ha comptat amb les veus de les sopranos Rosa M. Sambola i Helena Botella i els músics de l'Orquestra de l'Escola de Música del Centre de Lectura de Reus.

Paraules clau: