Back to top

El Saló de la Moto escalfa motors per a la tretzena edició

Els amants de les motos tenen una cita aquest cap de setmana a la tretzena edició del Saló de la Moto. 26 expositors, 50 marques i més de 500 motos en exposició ompliran els 11.000 metres quadrats del recinte de firaReus en un dels salons més consolidats del calendari firal.
El Saló de la Moto escalfa motors per a la tretzena edició

Les motos tornaran a ocupar firaReus aquest cap de setmana en la tretzena edició del Saló de la Moto. Una de les trobades més consolidades del calendari firal. El Saló arriba sense gaires novetats, i amb xifres molt similars a les de l'any anterior: 26 expositors, 50 marques i més de 500 motos en exposició als 11.000 metres quadrats del recinte. Tot això en un dels millors moments per al sector del motor. "És un bon moment per al sector, les matriculacions han crescut un 18% i això es nota en un saló com aquest", explica el regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Reus, Marc Arza.

La fira mantindrà el Mercat d'Ocasió i la trobada de motos, dos dels màxims èxits d'altres edicions. A més, aquest any, el saló fa una aposta per la moto del futur. "Farem la presentació de motos de tres rodes o la d'innovacions tècniques amb motos elèctriques", afegeix el president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà.

L'horari de la fira serà de 16h a 21h el divendres, i de 10h a 21h dissabte i diumenge. Pel que fa al preu de l'entrada, es manté en cinc euros.