Back to top

S'amplia el servei d'expedició de DNI i passaports

La Policia Nacional ha ampliat el servei d'expedició de DNI i passaports que s'ofereix a Reus. També està prevista una ampliació d'hores extraordinàries per al proper trimestre i la reducció de temps de producció dels documents.
L'oficina de la Policia Nacional a Reus

Des d'aquest mes, les oficines de la Policia Nacional a Reus han ampliat els llocs d'expedició de documents. Aquesta mesura hauria de servir per reduir els temps d'espera en l'obtenció dels documents. Actualment, la cita prèvia per fer passaports és de pocs dies i la del DNI varia segons la setmana.

També s'ha previst que s'ampliïn les hores extraordinàries per al proper trimestre i que es redueixi el temps de producció de documents. El temps previst per a la realització d'aquest tràmits serà de 12 minuts, mentre que fins ara era de 15 minuts. Així es podrà incrementar l'expedició de quatre a cinc documents en una hora.

Aquest anunci que afecta al conjunt de la província de Tarragona, arriba després que el sindicat CCOO denunciés una saturació del sistema de sol·licitud de cita prèvia per renovar el DNI a l'oficina de Reus.  Diàriament a Reus s'expedeixen 115 DNI i 50 passaports.

Paraules clau:

Notícies relacionades