Back to top

S'anul·la la passejada solidària de Bicicamp

Bicicamp suspèn la passejada solidària prevista per aquest diumenge al no poder comptar amb efectius de la Guàrdia Urbana de Reus. Assenyalen manca de voluntat de comptabilitzar la Gran Fondo Mussara i la Marxa Cicloturista Medio Fondo la Mussara amb la seva sortida.
Bicicamp

La passejada solidària en bicicleta prevista per aquest diumenge a Reus no es durà a terme. Bicicamp, l'entitat organitzadora, ha decidit anul·lar la sortida al no poder comptar amb l'acompanyament de la Guàrdia Urbana. L'associació va demanar la llicència per fer una sortida familiar el passat 13 de març al cos de seguretat, que va respondre formalment en data 26 d'abril que l'acompanyament no seria possible, ja que aquest diumenge es du a terme de la Gran Fondo la Mussara i la Marxa Cicloturista Medio Fondo la Mussara.

Davant d'aquesta situació, l'associació ha optat per anul·lar la passejada solidària, que enguany hauria complert la seva tercera edició, els beneficis de la qual s'haurien destinat a la Fundació Mossèn Federic Bara. Bicicamp assenyala manca de voluntat per comptabilitzar les dues activitats en un mateix dia, mentre que la presidenta de l'entitat, Ester Ávila, recorda que havien apostat per un horari ajustat.

Paraules clau: