Back to top

Segon concurs per gestionar Cal Massó

L'Ajuntament de Reus ha obert un segon concurs per gestionar el Centre d'Art Cal Massó. Després que el primer quedés desert, ara el consistori assegura que ha rebut diversos interessats per reactivar aquestes instal·lacions que estan tancades des del passat setembre.
L'Ajuntament de Reus ha obert un segon concurs per gestionar el Centre d'Art Cal Massó.

El Centre d'Art Cal Massó afronta el segon concurs públic per tal de trobar qui el gestioni i perpetuï una programació estable. L'Ajuntament de Reus ha obert un segon concurs públic després que el primer quedés desert. De fet, l'espai resta tancat des del setembre, quan el projecte liderat per Isaac Albesa va finalitzar.

Ara, el consistori està convençut que hi ha nous interessats en ocupar-se'n. La regidora de Cultura de l'Ajuntament de Reus, Montserrat Caelles, ha explicat que 'les condicions són les mateixes i creiem que ha estat un tema de terminis, com a mínim cinc empreses i persones estan interessades'.

Les condicions seran les mateixes que el primer concurs. Una col·laboració entre l'Ajuntament i l'empresa, a través de la qual l'adjudicatari es fa càrrec de la programació cultural i del servei del bar. En aquest sentit, Caelles ha afegit que 's'ha de generar activitat cultural amb uns condicionants que també donin sortida al projecte cultural pel qual es va concebre'.

El plec de condicions tècniques és idèntic a l'anterior. De manera que l'Ajuntament no abonarà cap import. La durada de la col·laboració serà de dos anys, amb possibilitat de prorrogar-ho dos més, amb un cànon de 2.400 euros al mes.

Subscriu-te a la newsletter diària

Política de privacitat de dades

Paraules clau: