Back to top

El Seguici Festiu de Reus incorporarà el Lleó petit per Misericòrdia

Reus incorporarà un Lleó petit al seu Seguici Festiu per les festes de Misericòrdia. L'escultor local Manel Llauradó donarà vida a l'animal, que serà portat per dues persones i tindrà un pes aproximat d'uns 30 quilos.
Lleó petit

La reclamació de la canalla dels portadors del Lleó de Reus ha estat escoltada. El Seguici Festiu petit incorporarà la figura del Lleó petit enguany, coincidint amb les festes de Misericòrdia. Es tracta d'una iniciativa que farà realitat l'escultor Manel Llauradó i que té un cost aproximat de 8.000 euros totals. És per aquest motiu que s'engegarà una campanya per recollir fons econòmic per fer front a la despesa. La nova bèstia es diferenciarà de l'actual Lleó en diferents aspectes, tal com destaca el secretari dels portadors del Lleó de Reus Daniel Domínguez. En primer lloc, la cua del nou animal està encarada cap a l'esquerra, al contrari que el Lleó actual. D'altra banda, l'escultor Llauradó elaborarà un pelatge diferent per la bèstia, amb la voluntat de destacar la joventut de l'animal.

La nova figura tindrà un pes d'uns 30 quilos, que seran repartits entre dos portadors. La intenció de la colla és crear un grup d'una trentena de nens i nenes d'entre 7 i 12 anys que s'encarreguin de fer ballar l'animal. Tots aquells interessats en passar a formar part de la colla podran dirigir-se al correu electrònic de la colla.

Caldrà esperar fins al setembre però, per veure néixer aquest element que vol fer gran el seguici festiu petit de Reus.

Subscriu-te a la newsletter diària

Política de privacitat de dades

Paraules clau:

Notícies relacionades