Back to top

Un sorteig públic decidirà qui pot accedir a les visites del cementiri

Aquells qui vulguin gaudir de l'experiència, podran demanar-ho de dilluns 9 d'octubre, a les 10h, fins a dilluns 16 d'octubre, a les 12h.

Els dies 24, 25 i 26 d'octubre tindran lloc al Cementiri General de Reus les visites teatralitzades, a càrrec del col·lectiu La Gata Borda. Cada dia s'oferiran tres passis: a les 19:30h, a les 20:30h i a les 21:30h. En total, nou passis, de 40 persones cadascun, en tres dies.

Per accedir-hi, caldrà demanar una invitació que és gratuïta. Després de l'experiència amb el sistema que s'havia emprat fins ara, que ocasionava col·lapses que desembocaven en unes entrades esgotades al cap de pocs minuts, s'ha optat per fer un canvi en la gestió dels tiquets.

Aquells qui vulguin aconseguir invitacions podran fer-ho al llarg d'una setmana, de dilluns 9 d'octubre a les 10 del matí a dilluns 16 a les 12 del migdia. Podran demanar fins a 4 invitacions, a inscripcions.reus.cat, i hauran d'especificar noms, cognoms i DNI de cadascun dels qui volen gaudir de l'experiència, a banda d'un correu electrònic. 

Les entrades s'atorgaran a través d'un sorteig públic, que es farà el dia 17 d'octubre a les 9:30h.

Un cop acabat el sorteig, tots els guanyadors rebran un correu electrònic on se'ls notificarà aquest fet. Un mail que els usuaris hauran de confirmar per poder obtenir les entrades. Aquelles que no siguin confirmades, tornaran a sortejar-se entre aquelles persones que n'havien demanat, i no van ser afortunades en el sorteig.

Paraules clau:

Notícies relacionades