Back to top

Talls importants a l’AP-7 i l’A-27 per la vaga general

La vaga general d’aquest dimecres s’ha saldat amb talls a les principal vies de la demarcació des de les sis del matí. Centenars de vehicles han bloquejat durant més d’una hora el Polígon Francolí de Tarragona i han tallat trams de l’AP-7, l'A-7 i l’A-27, a l’alçada de Valls i Constantí.
Talls importants a l’AP-7 i l’A-27 per la vaga general.

Grups de vehicles organitzats que han sortit de punts com Reus, Riudoms, la Selva del Camp o Tarragona, s'han concentrat a partir de les sis del matí en punts de l'entorn del Port de Tarragona i el polígon industrial Francolí. En una marxa lenta, centenars de vehicles han tallat els accessos durant més d’una hora. La presència policial n’ha desfet aquestes concentracions però els vehicles s’han dirigit a tallar les vies principals de la demarcació. Així, a les vuit del matí s’ha dificultat l’accés a l’A-27 en diferents punts. Sobretot, des de l’accés de Tarragona i a l’alçada de Constantí i Valls. A partir de dos quarts de deu, els manifestants s’han dirigit a l’AP-7 on a quarts d’onze encara hi ha retencions i marxa lenta. També hi ha hagut marxa lenta i talls a l'A-7 a l'alçada de les Gavarres.

En alguns trams, agents dels Mossos d’Esquadra han identificat de manera aleatòria els conductors dels vehicles que secundaven la vaga.

Paraules clau: